Connect with us
Publicitate

BLAJ

Sala Polivalentă din Blaj va găzdui finala EuroVolley U18. Anunțul făcut de Federația Română de Volei

Publicat

Sala Polivalentă din Blaj va găzdui finala EuroVolley U18. România va găzdui runda finală a EuroVolley U18 din acest an, a anunțat recent Federația Română de Volei. Meciurile uneia dintre grupe, dar și faza finală care cuprinde semifinalele și meciurile pentru medalii se vor desfășura la Blaj, în prima jumătate a lunii iulie. 

„Am primit cu mare bucurie aprobarea CEV pentru organizarea Campionatului European U18 în România și suntem profund recunoscători pentru încrederea ce ne-a fost acordată și oportunitatea de a găzdui acest turneu.

Această oportunitate marchează un moment crucial pentru voleiul românesc, oferindu-ne șansa de a dovedi pasiunea noastră pentru acest sport și de a dezvolta voleiul juvenil în țara noastră. Suntem hotărâți să asigurăm o organizare de succes a acestui eveniment și să oferim participanților și fanilor o experiență de neuitat” a declarat președintele FR Volei, Adin Cojocaru.

„Suntem deosebit de recunoscători pentru disponibilitatea arătată de Federația Română de Volei de a interveni, într-un timp atât de scurt, pentru a ne ajuta pe noi și pe prietenii și colegii noștri din Grecia cu organizarea EuroVolleyU18”, a declarat președintele CEV, Aleksandar Boricic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax