Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Salariaţii de la Calea Ferată ar putea intra în grevă de la 1 octombrie. Negocierile între administraţiile celor trei companii feroviare de stat şi sindicaliştii au eșuat

Publicat

tren CFR

tren CFR Sindicaliştii CFR solicită încheierea unor contracte colective de muncă, o creştere salarială de minimum 10% şi acordarea de tichete de masă. Negocierile între administraţiile celor trei companii feroviare de stat şi sindicaliştii CFR, desfăşurate la Ministerul Transporturilor, au eşuat.

Reprezentanţii sindicatelor din CFR solicită încheierea unor contracte colective de muncă, o creştere salarială de minimum 10% şi acordarea de tichete de masă.

Nicio revendicare nu a fost rezolvată, a declarat pentru Radio România Actualităţi preşedintele Federaţiei Mişcare Comercial, Grigore Mare.

„Conducerea Ministerului Transporturilor şi-a exprimat punctul de vedere prin faptul că nu sunt bani în bugetele de venituri şi cheltuieli ale Căilor Ferate. Nu ne-a fost satisfăcută nicio revendicare.

„Vom continua discuţiile săptămâna viitoare, suntem deschişi discuţiilor şi vrem rezolvarea problemelor lucrătorilor de la Calea Ferată pe calea dialogului, dar nu se mai poate continua în felul acesta. Dacă guvernanţii nu vor da curs solicitărilor noastre, salariaţii de la Calea Ferată sunt hotărâţi să oprească lucrul pe 1 octombrie”, a spus Grigore Mare.

Sindicaliştii CFR spun că o nouă rundă de negocieri este programată pentru marţi, 15 septembrie.

 

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax