Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salarii MEGA-NESIMȚITE la stat. Directorul Institutului Național de Cercetare în Silvicultură, milionar din salariul pe un an

Publicat

bani

Salarii ultra-nesimțite la stat. Bugetari de lux ascunși prin ministere câștigă sume enorme, de neimaginat pentru un român care lucrează în domeniul privat. Astfel, un asemenea bugetar poate ajunge într-un an milionar. Și nu este o exagerare. Jurnaliștii de la Ziarul Financiar scriu că Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019.

Jurnaliștii de la Ziarul Financiar au făcut și o comparație: preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât bugetarul român Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

Totodată, potrivit documentului, directorul general al instituţiei câştigă de aproape şase ori mai mult decât toţi membri consiliului de administraţie.

s

Astfel, Ing. Ovidiu Badea, cel pe care organigrama de pe site-ul Ministerului Cercetării şi Inovării îl indică drept director general al institutului, câştigă unul dintre cele mai mari salarii din ţară.

Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, directorul Institutului „Marin Drăcea” câştigă de zece ori mai mult decât preşedintele României.

Sursă: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eci smarandescu

    luni, 15.07.2019 at 16:45

    cand citesc asemenea comunicari ca un director castiga pe an 1,94 mil incep sa cred ca filozoful TUTEA avea dreptate cand a agirmat ca suntem un popor de idioti cel ce scrie 40 de ani de munca 37 ani pe functiieconomice cu raspundere si am o pensie 550 euro/luna cred ca romania de 30 de ani se gaseste sub un blestem dincare nu reusim sa iesim DOAMNE DUMNEZEULE POT DECAT SA SPUN==OMULUN ANIMAL DESTEPT CARE SE POARTA CA UN IMBECIL!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax