Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SALARIILE din PRIMĂRIA CUGIR: Cât câștigă primarul, viceprimarul, șefii de servicii, referenții sau șoferii

Publicat

salarii primaria cugir

Primaria orașului Cugir a publicat lista completă a funcțiilor aparatului de specialitate al primarului orașului Cugir și al serviciilor publice aflate în subordinea Consiliului Local privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Lista a fost publicată la 31 martie 2018, măsura fiind obligatorie potrivit noii legi 153/2017. Instituțiile și autoritățile publice sunt obligate să afișeze aceste informații de transparență a veniturilor, altfel vor putea primi amenzi între 5.000 și 10.000 de lei, iar răspunderea contravențională va aparține conducătorului entității respective. Inspecția Muncii va avea competența să sancționeze aceste abateri de la lege.

Toate autorităţile şi instituţiile publice enumerate la art. 2 alin. (1) şi (3) vor publica la sediul propriu şi pe pagina proprie de internet, în datele de 31 martie şi 30 septembrie ale fiecărui an şi vor menţine publicate, o listă a tuturor funcţiilor din autorităţile sau instituţiile publice respective ce intră în categoria personalului plătit din fonduri publice”, stabilește legea salarizării unitare.

După o scurtă privire asupra listei pe care apar indemnizațiile funcționarilor publici din oraș, putem trage o line și afirma că la Cugir se trăiește pe picior mare, asta dacă ești angajat al statului.

Din vasta listă a personalului plătit din fonduri publice a Orașului Cugir evidențiem următoarele salarii lunare de bază:

În cadrul Serviciului Public de Asistență Socială un funcționar public încadrat ca șef serviciu cu studii superioare are un salariu  de 7980 lei iar un șef de birou 6460 lei. În funcțiile de execuție regăsim: kinetoterapeut 4122 lei, psiholog 4225 lei, psihopedagog 4452 lei. Nici debutanții nu stau mai rău, un asistent medical școlar debutant ajungând să obțină lunar 4445 lei, în timp ce un asistent medical comunitar debutant având 4670 lei.

Clubul Sportiv Orășenesc Cugir are în organigramă în funcții de conducere un director și un șef birou care câștigă lunar 6650 lei respectiv 5852. Din funcțiile de execuție menționăm: inspector de specialitate 3786 lei, administrator 3003 lei, șofer 3265 lei.

Aparatul de Specialitate al Primarului are în componența funcțiilor de conducere un secretar cu indemnizație lunară de bază de 10165 lei, director executiv 9510 lei, personal contractual unde regăsim: administrator public 10260 lei, șef birou 4750 lei, director 5230 lei.

Vârful piramidei este reprezentat de funcțiile de demnitate în care îl regăsim pe Primar cu un salariu lunar de bază 15438 lei și Viceprimar 13063 lei.

Afișăm lista completă a funcțiilor aparatului de specialitate al primarului orașului Cugir și al serviciilor publice aflate în subordinea Consiliului Local privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

grila salarii cugir grila salarii cugir grila salarii cugir grila salarii cugir grila salarii cugir grila salarii cugir grila salarii cugir grila salarii cugir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax