Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salariile poliţiştilor s-ar putea majora până la finalul acestui an, la rectificarea bugetară. Precizările Guvernului

Publicat

O majorare a salariilor polițiștilor, promisă din vara acestui an, prin actualizarea grilei de salarizare după Legea 152, s-ar putea produce la rectificarea bugetară din acest an, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin. 

„Evident, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi la nivelul Executivului situaţia este cunoscută şi ce vă pot spune în clipa aceasta este că Ministerul Afacerilor Interne a sesizat Ministerul de Finanţe faţă de această întârziere de plată şi prima şansă de corectare probabilă a acestei întârzieri este la rectificarea bugetară de anul acesta”, a afirmat Constantin.

Întrebat dacă până la finalul anului poliţiştii ar trebui să aibă parte de majorări salariale, Mihai Constantin a spus că „este scenariul care să ia în calcul în clipa asta”.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a mai spus că cel mai probabil rectificarea bugetară s-ar putea face în luna noiembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax