Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salariul minim va crește din 1 octombrie, la 3.300 de lei. Măsura a fost decisă īn coaliție

Publicat

Salariul minim ar urma să crească la 3.300 de lei, de la 1 octombrie. Cel puțin asta a susținut Marcel Boloș. ministrul de Finanțe al României, vineri, într-o emisiune televizată la Antena3. 

Acesta a precizat că măsura a fost agreată în coaliția de guvernare și că salariul minim ar urma să crească de luna viitoare. 

De asemenea ar urma ca până la sfârșitul anului în curs coaliția PNL-PSD să mai aibă discuții și despre o creștere a salariului în 2024.

„Deciziile pe care le avem într-adevăr la coaliţia de guvernare sunt cele legate de salariul minim şi creşterea acestuia care a fost agreată, în principiu, în coaliţia de guvernare. În discuţii a fost data de 1 octombrie şi a fost discuţia pe 3.300 lei.

Cea de la 1 ianuarie, să vedem cum vor evolua lucrurile la nivelul coaliţiei. Vă daţi seama că este o decizie care ţine de coaliţie şi felul în care se vor derula aceste discuţii, probabil în perioada următoare în ceea ce priveşte salariul minim pe economie”, a declarat Marcel Boloş.

Despre posibila creștere a salariului la 3.750 de lei, de la 1 ianuarie 2024, Boloș a spus că: „Nu, nu s-a discutat acest lucru şi nu s-a definitivat în coaliţie”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioniță Bogdan

    miercuri, 13.09.2023 at 04:18

    Cînd primesc banii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax