Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salbă de medalii pentru luptătorii de kickbox ai clubului Hususan Brothers din Blaj, la Cupa Maramureșului

Publicat

Luptătorii de kickbox ai clubului ACS Hususan din Blaj au participat sâmbătă, 12 noiembrie, la Cupa Maramureșului, eveniment sportiv organizat de două cluburi din Baia Mare, ACS Kickbox și Fit Expert Kickboxing. 

Antrenorul clubului, Hususan Radu, a precizat că a fost o competiție de testare, o competiție de plecare pentru Cezar Championship din luna decembrie, de la Sebeș.

Clubul din Blaj a participat cu 6 sportivi, 4 băieți și două fete.

Au luptat:

Hususan Nerea 10 ani, categoria +40 kilograme, care a luptat 2 meciuri contra sportivei Grapini Alexandra de la Firekick Rodna și a făcut un meci egal contra sportivei Nedeea Alexia de la Legend Iași. A obținut o medalie de aur și una de argint.

Tarco Martin 10 ani categoria 37 de kilograme, un meci împotriva lui Braszu Milan de la Friend’s Satu Mare și a obținut o medalie de argint.

Ioo Alexandru 12 ani categoria +40 de kilograme, contra lui Dancuș Darius de la Academia Robert Turda, unde a obținut o medalie de argint.

Tarco Stefania 15 ani categoria – 60 de kilograme, a luptat în piramida competiției, învingând în semifinala pe sportiva Cardoș Denisa după un meci cu decizie în extra round, dar a pierdut în finala pentru centura împotriva sportivei Grădinaru Yasmina de la Legend Iași.

Barna Cristian 16 ani categoria -80 de kilograme, meci egal contra sportivului Patrașcu Darius de la Revolution Academy Alba Iulia, a obținut medalie de aur

Florea Alexandru 18 ani categoria +60 kilograme, împotriva sportivului Pașcan Darius de la PFG Bistrita, o medalie de argint.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax