Connect with us
Publicitate

AIUD

Salbă de medalii pentru luptătorii de kickbox din Alba Iulia, Sebeș, Blaj și Aiud la două competiții sportive. Cine a participat

Publicat

Luptătorii de kickbox ai cluburilor Revolution Academy și Hususan Brothers din Alba s-au întors  plini de medalii de la două competiții sportive ținute în weekend-ul ce a trecut. 

Este vorba despre Cupa Cetății Deva și Cupa Predeal. Sportivii Clubului Revolution Academy Alba au participat la competiția din Deva, iar cei ai clubului Hususan Brothers la cea din Predeal.

 

Clubul Revolution Academy a participat cu nouă sportivi din Alba Iulia, Aiud și Sebeș, antrenați de Paul Tolas.

Clubul din Blaj, Hususan Brothers a mers la competiția din Predeal cu trei sportivi, care au luptat în piramidele competiției.

Sportivii antrenați de Paul Tolas au obținut șapte medalii de aur și două de argint.

Polgar Octavian – aur
Chețan Catalin – aur
Popa Tudor – aur
Morar Darian – aur
Mirca Bogdan – aur
Mihalțan Denis – aur
Murphy Brandon – egalitate, aur pentru ambii luptători
Hașiu Vlad – argint
Petrescu Denis – argint

Luptătorii din Blaj antrenați de Radu Hususan au obținut două medalii de argint și una de bronz. Cei trei sportivi sunt Ioo Alexandru, care a obținut medalia de bronz la categoria – 45 de kilograme, Nerea Hususan, care a obținut medalia de argint la categoria + 40 de kilograme și Tudor Oltean care la categoria + 30 de kilograme a obținut medalia de argint.

Sportivii celor două cluburi continuă pregătirea deoarece în ultimele două luni din an sunt programate mai multe competiții în diferite orașe ale țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax