Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Săli de clasă renovate la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș: 240 de elevi din ciclul gimnazial au parte de dotări moderne

Publicat

Elevii din ciclul gimnazial ai Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș au fost întâmpinați, după scurta vacanță de toamnă, cu săli renovate.

Mai exact cei 240 de elevi au fost întâmpinați cu săli dotate cu mobilier nou și cu echipamente digitale de ultimă generație, destinate unui act educațional de înaltă calitate, transmit reprezentații Primăriei Sebeș într-un comunicat de presă. 

Corpul de clădire B aparținând Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a făcut obiectul unui amplu proiect de investiții, alături de alte patru unități de învățământ din Sebeș, fiind inclus într-un program pentru care Primăria Municipiului Sebeș a obținut o finanțare nerambursabilă prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 13.

Lucrările au vizat reabilitarea termică a clădirii, zugrăveli exterioare și interioare, amenajări, noi grupuri sanitare.

În plus față de cheltuielile susținute prin finanțarea nerambursabilă, prin resurse asigurate de la bugetul local s-a realizat achiziția de mobilier nou în toate sălile de clasă, table interactive și proiectoare, materiale didactice, dotarea cantinei.

Rezultatul este pe măsura așteptărilor: clase moderne, culori vii, condiții foarte bune pentru a asigura premisele activităților școlare performante, au transmis reprezentanții Primăriei Sebeș într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax