Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salvamont Alba, mesaj de condoleanțe pentru prietenul și colegul lor, decedat în urma unei avalanșe în Munții Făgăraș

Publicat

Mesaj emoționant al salvamontiștilor din Alba care,  într-o postare pe Facebook, i-au adus un ultim omagiu colegului lor Lucian Cioica. Acesta și-a pierdut viața,  sâmbătă, după ce a fost suprins de o avalanșă în zona cabanei Negoiu din județul Sibiu.

Acesta schia alături de o altă persoană când au fost suprinși de o avalanșă. Au fost găsiți de grupul de prieteni care se afla în zona producerii avalanșei. Cei care i-au găsit au sunat de urgență pentru a cere ajutorul și au început manevrele de resuscitare. Însă cei doi nu au răspuns manevrelor.

CITEȘTE ȘI: Doi schiori și-au pierdut viața, într-o avalanșă produsă în zona cabanei Negoiu. Unul dintre ei ar fi din Alba


”Echipa Serviciului Public Județean Salvamont- Salvaspeo Alba îi aduce un pios omagiu, prietenului, colegului și Omului de munte Lucian Cioica, plecat prea devreme dintre noi pentru a ne ocroti, de acolo de sus, pașii noștri pe potecile montane! Va dăinui în veci amintirea anilor dăruiți crestelor montane și a salvării celor in primejdie. Cărări line, prieten drag! Condoleanțe familiei îndurerate!”, au scris salvamontiștii din Alba.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax