Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Salvat de polițiști: Un diabetic în vârstă de 41 de ani, cu criză de hipoglicemie a primit primul ajutor, fără de care și-ar fi putut pierde viața

Publicat

Intervenţia poliţiştilor din Sălişte a dus la salvarea vieţii unui bărbat din comună, aflat în stare de inconștiență. În după amiaza zilei de duminică, 27 aprilie 2014, în jurul orelor 17.50, polițiștii Postului de Poliţie Săliştea, în timp ce executau o misiune de patrulare pe raza comunei, au observat un bărbat căruia i se făcuse rău şi era căzut la pământ, în stare de inconștiență, în dreptul imobilului cu numărul 446 de pe strada Drejman.

Poliţiştii au solicitat imediat intervenţia unei ambulanţe iar personalul medical de pe aceasta, după efectuarea manevrelor de prim ajutor, a reuşit stabilizarea pacientului în vârstă de 41 de ani, din comuna Sălişte, care suferă de diabet şi era în stare critică, din cauza unei crize hipoglicemice.

Pacientul a fost transportat la spitalul din Cugir, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Echipajul medical care a acordat primul ajutor pacientului a apreciat că intervenţia poliţiştilor a fost esenţială pentru salvarea vieţii acestuia.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apa

    luni, 28.04.2014 at 20:31

    Felicitari salvatorilor! La acesti oameni meseria le impune doar restrictii si de aceea prin prisma indatoririlor profesionale au gasit o bresa in activitate, pentru a salva o viata pusa in pericol iminent. Le doresc multa bafata in activitate si respect din partea cetatenilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax