Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: 1000 de tineri din Alba şi Mureş participă la întâlnirea anuală organizată de Arhiepiscopia Alba Iulia

Publicat

catedrala Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, organizează sâmbătă, la Alba Iulia, întâlnirea anuală a tinerilor din Eparhia Alba Iuliei. Aproximativ 1000 de tineri din judeţele Alba şi Mureş vor discuta despre provocările spirituale pentru tinerii din zilele noastre. Invitatul special la acest eveniment este preotul Nicodim Petre de la Iaşi.

Întâlnirea va începe la ora 10.00 cu slujba de Te Deum, oficiată de ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia, urmată de un cuvânt de învăţătură al Ierarhului, adresat tinerilor.

Programul va continua la Pavilionul Mercur, unde va avea loc conferinţa cu tema „Provocări spirituale la adresa tinerilor de azi”, susţinută de Pr. Nicodim Petre, consilier pentru tineret în cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Programul include şi un moment artistic, prezentat de tineri liceeni din Alba Iulia, Blaj şi Luduş.

Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei este la a patra ediție și reprezintă cel mai important eveniment dedicat tinerilor din judeţele Alba şi Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax