Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: ”30 de ani de la Revoluția Română în județul Alba”. Expoziție la Sala Unirii din Alba Iulia

Publicat

sala unirii

Sala Unirii din Alba Iulia găzduiește sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 12.00, expoziția ”30 de ani de la Revoluția Română în județul Alba”.

Împlinirea a 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 desfășurate la Cugir și Alba Iulia, prilejuiește Muzeului Național al Unirii Alba Iulia realizarea unei expoziții dedicate acestui moment.

Expoziția încearcă să reconstituie atât atmosfera zilelor de 21-25 decembrie 1989, dar și a perioadei premergătoare. În acest sens alături de fotografiile realizate atunci de Emil Pojar, Nicu Murgășanu și Traian Mârza, vor fi expuse și obiecte tridimensionale originale, inclusiv documente provenite din arhiva fostei Securități, transmit organizatorii.

Tot cu această ocazie va fi lansat și documentarul ”30 de ani de la Revoluția Română în județul Alba”, un film realizat de istoricul Liviu Zgârciu.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia cu sprijinul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax