Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Activităţi dedicate copiilor, în Parcul Municipal Aiud. Donaţii de jucării, ateliere de creativitate şi tombolă. PROGRAMUL

Publicat

6 iunie eveniment ziua copilului aiud 2015 Sâmbătă, la Aiud, copiii au un nou prilej de bucurie şi distracţie. În luna în care se sărbătoreşte Ziua Internațională a Copilului, cei mici vor fi în centrul atenţiei, la un eveniment organizat special pentru ei.

Serviciul de Ajutor Maltez în România, sucursala Aiud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud organizează sâmbătă, 6 iunie, evenimentul Ziua Copilului.

Programul, care se va desfășura între orele 13-17 în Parcul Municipal Aiud, este destinat preșcolarilor și elevilor claselor primare.

Pentru a participa la activitățile din acea zi, copiii trebuie să doneze o jucărie. Toate jucăriile colectate, plus alte premii, vor putea fi răscumpărate cu jetoanele adunate de participanți pe parcursul activităților și probelor de îndemânare.

Programul va cuprinde ateliere de creativitate: face painting, prim ajutor și educație pentru o viață sănătoasă și probe de îndemânare: aruncare la țintă, popice, minigolf, săritul cu coarda și multe alte surprize.

Extragerea câștigătorilor care participă la tombola organizată va avea loc la ora 17.00.

Premiile puse în joc de organizatori constau în echipamente sportive, jucării sportive, tricouri și intrare gratuită la panoul de escaladă The Garage-Climbing Project.

Toți copiii care doresc să participe la acest eveniment și la activitățile desfășurate trebuie să fie însoțiți de un adult.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax