Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă: „Alba Baschet Challenge”, la Alba Iulia. 15 echipe din județ, înscrise la turneul de Streetball 3×3 dedicat liceenilor

Publicat

La Alba Iulia are loc sâmbătă, 12 octombrie, cea de-a doua ediție a turneului de Streetball 3×3 „Alba Baschet Challenge” pentru liceeni – masculin. Organizatorii au pregătit pentru cei prezenți mai multe surprize, între care un concurs de îndemânare, aruncări de la distanță, un meci demonstrativ electrizant și o tombolă cu premii.

Evenimentul organizat de Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, se va desfășura de la ora 10:00, în zona de evenimente din Parcul Carolina Mall.

Cea de-a doua ediție a turneului de Streetball este un eveniment de amploare care reunește elevii de liceu din județul Alba, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra abilitățile sportive și spiritul competitiv. Evenimentul este o ocazie perfectă pentru promovarea spiritului de echipă, a fair-play-ului și a importanței unei vieți sănătoase.

Prin organizarea acestei competiții, Consiliul Județean Alba își propune să încurajeze activitatea sportivă în rândul tinerilor, să creeze o comunitate unită și să ofere o experiență memorabilă elevilor de liceu din județul Alba.

Cum se va desfășura turneul Alba Baschet Challenge, ediția a II-a

Jocul se va disputa pe un teren de baschet 3×3, cu un singur panou, iar fiecare echipă va avea în componență 4 (patru) jucători (trei jucători pe teren și o rezervă), conform regulamentului afișat pe site-ul Consiliului Județean Alba.

Până în acest moment, și-au manifestat dorința de a participa 15 echipe din Alba Iulia, Blaj, Aiud, urmând ca sâmbătă, ora 09:30, să își confirme participarea prin prezentarea la locul de desfășurare a evenimentului.

Competiția se va desfășura cu ajutorul arbitrilor Doru Ispas – directorul turneului și Tudor Sabău și a oficialilor Maria Pop, Tudor Muntean și Briana Urian.

Surprize pregătite de organizatori pentru cei prezenți

„Tinerii campioni merită toată susținerea, iar publicul prezent va avea parte, pe lângă un spectacol bashetablistic de excepție, și de multe surprize: concurs de îndemânare, aruncări de la distanță, un meci demonstrativ electrizant și o tombolă cu premii.

Vă așteptăm sâmbătă, 12 octombrie, ora 10.00, în zona de evenimente din Parcul Carolina, să încurajați tinerele talente”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate