Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Alba Iulia City Race 2018. Restricţii rutiere pe mai multe străzi din oraş. PROGRAMUL competiţiei

Publicat

Pentru derularea competiţiei Alba Iulia City Race, în municipiu vor fi restricţii rutiere, sâmbătă, pe mai lute străzi din oraş. De asemenea, Ceremonialul Schimbul de Gardă, programat la ora 12.00, a fost amânat pentru ora 16.00.

“Prin Dispoziția Primarului municipiului Alba Iulia nr. 2039/21.09.2018, la solicitarea Comisiei de avizare a adunărilor publice, se restricționează circulația rutieră pentru derularea competiției Alba Iulia City Race în data de 22.09.2018 între orele 9.30-16.30, pe următoarele sectoare de drum:

– bd. Revoluției pe sectorul dintre str. Vasile Goldiș – str. Cloșca

– bd. 1 Decembrie 1918 Revoluției pe sectorul dintre str. Vasile Goldiș – str. Cloșca

– str. Mihai Viteazul

– str. Mircea Eliade

– bd. Transilvaniei între str. Mircea Eliade și bd. Revoluției

– str. Ana Aslan

– str. Francesca.

Pe sectoarele pe care este închis traficul rutier se va permite accesul autospecialelor ce aparțin ISU, IJJ, IPJ, Ambulanță precum și transportul public.

Pe 22 septembrie, în anul Centenarului, cu ocazia celei de-a patra ediții a Alba Iulia City Race, orașul Unirii se va transforma în capitala atletismului românesc. Peste 700 de alegători urmează să ia cu asalt cele trei trasee pentru adulți, semimaratonul de 21 de kilometri și 700 de metri, crosul de 10 kilometri și 300 de metri și cursa populară de aproximativ 3 kilometri, care are un traseu unic și spectaculos în totalitate în limitele cetății. Tot aici se desfășoară și Kids Race – mai multe curse pentru copii, pe categorii de vârstă.

PROGRAM Alba Iulia City Race:

Orele 7.00 – 9.00: înscrieri la fața locului

Orele 7.00 – 9.00: validarea concurenților

Ora 10.00: Start Semimaraton, Cros și Cursa Populară; (10.15: se estimează sosirea primilor participanți de la Cursa Populară, urmată de ”flower ceremony” pentru alergătorii de pe podium; 10.30: se estimează sosirea primilor participanți de la Cros, urmată de ”flower ceremony” pentru alergătorii de pe podium; 11.15: se estimează sosirea primilor participanți de la Semimaraton, urmată de ”flower ceremony” pentru alergătorii de pe podium)

Ora 14.00 Start Kids Race, cursa copiilor

Ora 16.30: Festivitatea de premiere în Piața Cetății.

Spectacolul “Ceremonialul Schimbul de Gardă” ce era programat la ora 12.00 se va desfășura la ora 16.00, după finalizarea competițiilor de atletism.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax