Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Atelier gratuit la Aiud pentru cei care vor să învețe cum se produce săpunul natural. De ce ingrediente aveți nevoie

Publicat

sapun Cei care doresc să înveţe cum se produce săpunul natural sunt invitaţi sâmbătă, de la ora 13.30, la Deja-vu Aiud. Atelierul este gratuit și accesibil celor interesaţi. 

Aceştia trebuie doar să aducă ulei de măsline, ulei esențial și un recipient pentru a putea să transporte săpunul acasă.

Organizația gazdă, Societatea pentru Consum Responsabil, fondată de aiudencele Diana Călin și Raluca Naghiu împreună cu Camelia Onofrei și Natalia Ciobanu, este o asociație non-profit care implementează proiecte în domeniul consumului și producției sustenabile, al dezvoltării durabile și consumului colaborativ, educației, acționând înspre dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a comunităților locale în particular, și a societății umane în general.

Activitățile SRC includ proiecte de educație și consultanță, și sunt îndreptate spre dezvoltarea înțelegerii și punerii în aplicare a conceptului de consum responsabil.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax