Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Atelier pentru părinţi despre vaccinarea nou-născutului şi a copilului mic la Sala Fundaţiei PAEM din Alba Iulia

Publicat

Vaccinarea sau imunizarea copilului se află  printre cele mai importante etape ale asigurării sănătăţii celor mici. În prezent, tot mai multe mămici refuză să mai facă vaccinurile copiilor din schema obligatorie, din motivul predispunerii nou-născutului la diferite complicaţii ale stării de sănătate. Părinţii din Alba Iulia au ocazia, sâmbătă, 15 iunie, să se lămurească  cu privire la vaccinarea nou-născuţilor şi copiilor mici,  primind informaţii de la medicul de familie Milena Dulipovici. Întâlnirea va avea loc în sala de şedinţe a Fundaţiei PAEM Alba, de pe strada Bucovinei, nr.6.

Începând cu ora 17.00 şi până la ora 19.00, Atelierul pentru părinţi „Vaccinarea nou-născutului şi a copilului mic” le stă la dispoziţie mămicilor, tăticilor, dar şi bunicilor care vor să afle mai multe informaţii despre acest subiect.

Cele mai multe vaccinuri care se fac copiilor până la vârsta de trei ani includ: Vaccinul BCG (vaccin antituberculos), Vaccinul antihepatita B, Vaccinarea antipoliomielita (VPOT), Vaccinarea DTP şi Vaccinarea antirujeolică.

Vedeţi detalii despre înscrieri la acest atelier pe Junior.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax