Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă, BUBBLE PARADE la Alba Iulia. Primăria a anunțat detaliile evenimentului amânat în 1 Iunie

Publicat

bubble parade arhiva

Evenimentul Bubble Parade, care trebuia să se desfășoare în 1 iunie și a fost amânat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, va avea loc sâmbătă, 8 iunie, la Alba Iulia, concomitent cu Alba Fest. Tot sâmbătă, va fi închis traficul rutier pe B-dul 1 Decembrie 1918, între Hotel Cetate și str. Vasile Goldiș.

Vezi integral: PROGRAMUL ALBA FEST 2019 la Alba Iulia. Trei zile de distracție în Cetatea Alba Carolina

”N-a fost să fie pe 1 iunie, o să fie și mai tare, pe 8: Bubble Parade Alba Iulia a verificat prognozele, a strâns rândurile și e gata să se întâmple.
Sâmbătă, 8 iunie, între orele 15.00 și 17.00, sunt noile coordonate pentru Bubble Parade Alba Iulia. Toate celelalte detalii rămân neschimbate.
Ne întâlnim la ora 15.00, tot în zona Cinema Dacia, parcurgem în marș voios tot Bulevardul Transilvaniei și ne stabilim cartierul general în zona din fața blocurilor M, pe pasaj.

Traficul auto pe B-dul 1 Decembrie 1918, între Hotel Cetate și str. Vasile Goldiș, va fi închis în această perioadă, cum ar fi trebuit să fie și pe 1 iunie, dacă vremea ar fi ținut cu noi… Acum știm (aproape) sigur că va ține, așa că țineți-vă bine: Bubble Parade se întâmplă!

restrictii bdul 1 decembrie crop

Pregătiți-vă baloanele de săpun, refaceți stocul de veselie și zâmbete și ne vedem la Bubble Parade Alba Iulia. Sâmbătă, 8 iunie, de la 15:00 la 17:00”, transmite Primăria Alba Iulia, pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax