Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie de colectare a aparatelor electrocasnice vechi, la Câmpeni

Publicat

Localnicii din Câmpeni s-au putut debarasa sâmbătă, 3 septembrie, de electrocasnicele vechi sau defecte. Evenimentul de colectare a acestor aparate a fost posibil datorită unei campanii de mediu realizată de Asociația Română pentru Reciclare RoRec și Primăria Câmpeni, în parteneriat cu firma Bosch.

Acţiunea de colectare s-a desfăşurat în intervalul orar 9.00 – 15.00. Doritorii au putut prezenta la punctele de colectare, care vor fi amenajate în Câmpeni după cum urmează: zona blocurilor, lângă internatul Colegiului „Avram Iancu”, vizavi de Primărie și în piața agroalimentară. Mai sunt amplasate puncte de colectare în Mihoești – curtea școlii, Valea Bistrei – la magazinul sătesc și la Vîrși – în curtea școlii.

Pentru colectarea aparatelor de mari dimensiuni, cetățenii au avut la dispoziţie numărul de telefon 0737.203.703. Cei care au participat la această campanie pot câștiga 3 mașini de tuns iarba și 12 fierăstraie verticale.

Mădălina TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax