Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: „Carnavalul copilăriei”. Paradă de modă susţinută de preşcolarii de la Grădiniţa Nr. 12 din Alba Iulia

Publicat

Ediţia a V-a a Carnavalului Copilăriei, care se desfăşoară sâmbătă, de la ora 17.00, la Alba Mall, este organizată de Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură “Augustin Bena”. Evenimentul marchează sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului și este un eveniment organizat cu copii și pentru copii. Pe scenă vor evolua într-o minunată paradă a modei preșcolarii de la Grădinița nr. 12 din Alba Iulia, din Grupa Rozelor.

Copiii sunt îndrumați de educatoarele Camelia Cîmpianu, Angela Docea și Mădălina Floroian. Costumele micilor manechine sunt accesorizate cu pălării, bijuterii, poșete și măști confecționate în clasa de design coordonată de prof. dr. Ioana Raica. Evenimentul va fi completat cu o expoziție de pictură realizată de elevii clasei de pictură ai prof. Viorica Boitor și cu momente artistice prezentate de elevii claselor de muzică ușoară (prof. Marinela Popa), teatru (prof. Viorel Cioflică) și muzică instrumentală (prof. Nicolae Vancu). În cadrul evenimentului vor fi înmânate diplome de absolvire elevilor Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba care au absolvit anul acesta ultimul an de studiu. La eveniment sunt invitați să participe toți copiii care iubesc muzica și dansul și vor să petreacă ziua destinată lor într-un mod cât mai plăcut alături de alți copii de vârsta lor. Evenimentul va fi prezentat de Denisa Popa de la Liceul de Arte din Alba Iulia.

Principalii parteneri ai evenimentului sunt Complexul Comercial Alba Mall și Grădinița nr. 12 din Alba Iulia. Parteneri sunt Primăria Alba Iulia, Arhivele Naționale – Direcția județeană Alba și Liceul de Arte Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax