Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Cinci localităţi din judeţul Alba, FĂRĂ GAZ, din cauza lucrărilor la reţea. Recomandări pentru consumatori

Publicat

Contor_gaz_01 Delgaz Grid anunţă că sâmbătă va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale în cinci localităţi, lângă Alba Iulia, pentru lucrări la reţea.

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi oprit temporar sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 8.00, în localităţile Oarda, Dumbrava (Limba – Ciugud), Ciugud, Şeuşa şi Drâmbar din judeţul Alba, la solicitarea companiei Transgaz, care va efectua lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. stefan

    joi, 29.06.2017 at 18:57

    sa va fie rusine ,,nu se opreste gazul simbata ,,,pe agenti ecomomici iati intrebat ,, sint contracte luate sint turisti unde vor minca ,,unde vor face baie,, in mures poate,,, sa va fie rusine toate institutiile aveti reguli finantele au ,,primaria are isu si mai si ,,dar cei care platesc nu,, sa va fie rusine ca opriti gazul 12 ore si sa faceti anuntul ca o zi inainte ,,, inclusiv angajati trans gaz au recunoscut ca sa procedat abuziv ,,, chiar nu se sesizeaza opc

    • delia

      luni, 03.07.2017 at 09:14

      Da, este adevarat ce spune stefan, nu este posibil sa fie luat gazul sambata toata ziua si chiar si o parte a zilei de duminica. Oamenii au fost anuntati vorba aia in ajun. Unii aveau programate evenimente in familie ( botezuri, parastase, etc) cu invitati. Va dati seama ce lucruri neplacute intervin…?. Inca o data subscriu la revolta lui stefan.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax