Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MÂINE: Club Stage îi răsfață pe albaiulieni cu un super concert oferit de Raluka

Publicat

După super concertul Ruby, Club Stage îi răsfață din nou pe albaiulieni cu un show oferit de Raluka. „Out of Your Business” „September” , „I Like (The Trumpet)”, dar și alte hituri vor răsuna sâmbătă în boxele localului.

După ce am ascultat-o zilnic la radio și i-am urmărit videoclipurile pe canalele de specialitate, acum vom avea ocazia să o vedem Live on Stage. Raluka urcă sâmbătă pe scena de la Club Stage pentru a-și cunoaște și încânta fanii din Alba Iulia.

Alexandra Raluca Nistor (Raluka) a devenit cunoscută în primăvara anului 2009 când, alături de DJ Sava, a reușit să urce în topurile muzicale din România cu melodia „September”.

Așadar cei care vor să o cunoască și să o asculte live nu trebuie să rateze petrecerea din Club Stage. Intrarea este liberă până la ora 23.00, iar după acestă oră biletul costă 10 lei pentru fete și 15 pentru băieți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax