Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Concert Crossroads la Alba Iulia, în Piaţa Cetăţii, cu Corul și Orchestra „Johnson Ferry”

Publicat

johnson ferry Ospitalitatea românilor din Cealaltă Capitală, noua faţă de Cetăţii Alba Carolina şi bunăvoința autorităților au ispirat un grup de americani, care în ultimii ani au vizitat consecvent Alba Iulia, să mobilizeze corul și orchestra unei mari comunităţi creștine din zona Atlanta, Statele Unite, pentru un concert în cea mai mare Cetate din România.

Astfel, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.00, în Piaţa Cetăţii, sunteţi invitaţi la Concertul Crossroads, susţinut de membrii uneia dintre cele mai importante formații corale de gen din Statele Unite, Corul și Orchestra „Johnson Ferry” (90 de membri ai corului și 30 de instrumentiști).

Dincolo de a da prilejul transmiterii unui mesaj creștin, americanii vor întreprinde câteva acțiuni umanitare succesive, la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia și în cadrul secției de Pediatrie aparținând Spitalului Județean de Urgență.

Albaiulienii îi vor putea vedea performând în cateva puncte din oraș, sâmbătă 11 iulie, dar și săptămâna viitoare, de luni până miercuri.

“Bariere Interzise Total – a fost unul dintre conceptele esențiale după care ne-am ghidat, încă de la începutul eforturilor noastre de “scoatere în lume” și promovare a Cetății Alba Carolina. Adică ne-am dorit să deschidem larg toate porțile Cetății, oricui are ceva de spus, cântat, dansat, desenat, sculptat etc. oricărei forme de manifestare artisică.

Indiferent cine sunt și de unde vin artiștii, de dincolo de ocean, din China sau Siberia. Indiferent de rasă, cultură, religie sau convingeri.

Doar așa Cetatea poate deveni acel spațiu cosmopolit, multicultural la care am visat și pe care ni l-am dorit cu totii.

Vizita americanilor din acest week-end și concertul pe care îl vor susține nu fac altceva decât să ne confirme că am reușit în munca noastră de promovare a Cetății, că lumea ( în sensul cel mai propriu al cuvântului) a aflat de Alba Iulia și Cetatea ei și își dorește să fie aici. Sunt cu atât mai bine primiți cu cât scopul venirii lor este unul nobil, caritabil”, a declarat Mircea Hava, primar de Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax