Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: Concertul „Clasic la puterea a treia”, cu violoncelistul Marin Cazacu, în Muzeul Principia din Alba Iulia

Publicat

În Muzeul Principia din Alba Iulia va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, începând cu ora 19:00, concertul „Clasic la puterea a treia”, cu violoncelistul Marin Cazacu și invitații săi.

O familie de muzicieni pornește în turneu prin România. Marin Cazacu – violoncel, Iulia Cazacu – vioară, Ştefan Cazacu – violoncel, Constanţa Cazacu – flaut. Sau, cu alte cuvinte, Cazacu String Trio, invitată Constanţa Cazacu. Instrumentiști excepționali, interpretări sclipitoare și muzică bună.

Acest turneu aflat la început de drum are toate şansele să fie unul răsunător pentru că va aduce în fața publicului mari talente muzicale și un mesaj artistic amplificat de dragostea și căldura unei familii extraordinare. Clasic la puterea a treia este un nume puternic, care desemnează anul acesta un turneu, dar care are potenţial pentru a se dezvolta.

Pentru a da girul de debut unui astfel de titlu era nevoie de un conţinut muzical pe măsură şi atunci unul dintre cei mai importanţi muzicieni români ai momentului,violoncelistul Marin Cazacu, a invitat în faţa publicului din România o formulă inedită, adaptată anului aniversar al Centenarului ca repertoriu, o îmbinare sonoră cât se poate de prietenoasă şi de atractivă. Această formulă s-a numit familia de muzicieni Marin Cazacu, mai exact Cazacu String Trio, invitată Constanţa Cazacu, formulă care va evolua în întreaga ţară cu o serie de recitaluri cu un repertoriu divers, românesc şi internaţional, cu piese arhicunoscute, dar şi cu lucrări româneşti originale, compuse special pentru ei, recitaluri pline de farmec şi culoare, perfect definite de genericul Clasic la puterea a treia.

Accesul este liber.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate