Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race, ediția a II-a, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race, ediția a doua – un proiect al Asociației Biciclim Alba în parteneriat cu Primăria Alba Iulia – va avea loc sâmbătă, 24 septembrie. Concurenții vor lua startul din zona Parcul Unirii – Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu și vor parcurge mai multe localități din regiune.

Reamintim faptul că cea de-a doua ediție a concursului urma să se desfășoare în această lună, pe 3 septembrie, însă a fost amânată de organizatori din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Am dat drumul la numărătoare inversă și dorim să vă anunțăm că de dimineață ne aliniem la start pentru ediția 2 a Alba Carolina Bike Race, după care ne vom distra la festivalul de muzică folc. Se prognozează o zi frumoasă de toamnă, cu soare, voie bună, mișcare și muzică bună.

Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura de tot ce am pregătit. Avem concursul de ciclism montan destinat sportivilor mai experimentați, concursuri de copii, premii, muzică bună și voluntari care abia așteaptă să vă întâlnească.

Nu uitați, Piața Cetății Alba Carolina este epicentrul distracției în data de 24 septembrie”, au transmis recent organizatorii.

Concursul adresat iubitorilor de ciclism montan se va desfășura pe 3 trasee: de 23 km, 36 km, respectiv 63 km, cu diferite grade de dificultate, și este deschis oricărui ciclist, indiferent de vârstă, profesionist sau amator, care are un minim de experiență, o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să-i permită un efort fizic susținut.

Program Alba Carolina Bike Race

Vineri, 23 septembrie

  • 19:00 – 21:00 – locație Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, lângă zona de Start/Finish.

preluare kit de concurs;

înscriere;

  • 20:00

ședință tehnică

Sâmbătă, 24 septembrie

Zona de activitate: Strada Mihai Viteazu intersecție cu strada Crișan, lângă Monumentul lui Avram Iancu și Casa de Cultură a Sindicatelor

  • 08:00 – 10:00 – Înscriere, ridicarea kiturilor de participare – locație Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, lângă zona de Start/Finish. Atenție: Înscrierile la fața locului sunt disponibile în limita numerelor de concurs
  • 09:00 – 10:00 – Start cursa INVICTUS ROMANIA
  • 10:15 – Ședință tehnică
  • 10:30 – Start pentru proba de 63 km
  • 10:45 – Start pentru proba de 36 km
  • 11:00 – Start pentru proba de 23 km
  • 11:15 – Start pentru proba de 200 m destinat copiilor
  • 11:30 – Start pentru proba de 1000 m destinat copiilor
  • 12:00 – Start pentru proba de 2500 m destinat copiilor
  • 13:00 – 16:00 – Prânz și curățirea bicicletelor
  • 15:30 – 16:00 – Festivitate de premiere
  • 10:00 – 15:00 – concursuri pentru copii organizate ASOCIATIA BICICLIM ALBA (lângă Monumentul lui Avram Iancu, în parcarea de autocare)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax