Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Concursul național “Cu mască, fără mască” pentru surdo-muți la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

Participanți de la 30 de filiale ale Asociației Naționale a Surzilor din România vor lua parte sâmbătă, 20 iulie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia la cea de-a treia ediție a concursului denumit “Cu mască, fără mască”.

Concursul dedicat surdo-muților aduce în prim plan creativitatea persoanelor cu dizabilități. Participanții trebuie se prezinte sâmbătă de la ora 15.00 la concurs unde vor fi nevoiți treacă de două probe și anume o mască şi un număr de pantomimă, potrivit costumaţiei şi o costumaţie proprie dintr-o scenetă foarte bine cunoscută publicului larg.

La acest concurs Filiala Alba a Asociației Naționale a Surzilor este reprezentată de trei participanți, doi concurenţi cu un număr de circ şi o altă concurentă cu costumaţia de “Frumoasa veneţiană”.

Cea de-a treia ediție a concursului național “Cu mască, fără mască” este organizată de Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Asociaţia Naţională a Surzilor – Filiala Alba.

OANA ALEXA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax