Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: „Crosul Speranței” Blaj, ediția a III-a. Peste 850 de persoane vor lua startul competiției, pe Câmpia Libertății

Publicat

Peste 850 de persoane, record al competiției, vor lua startul la ediția a treia a „Crosului Speranței” Blaj, care va avea loc pe Câmpia Libertății, sâmbătă, 5 octombrie.

În acest an, a fost extins traseul de semimaraton, care va avea 26,4 km și este o nouă categorie de vârstă pentru cursele destinate adulților: peste 60 ani. Și în acest an „Crosul Speranței” Blaj va avea un caracter caritabil, o mare parte din sumele strânse din taxele de participare urmând a fi donate tinerilor cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj.

864 de persoane, dintre care peste 500 de copii s-au înscris la ediția din acestan a „Crosului Speranței” Blaj. Crosul va începe sâmbătă, la ora 10.00, cu startul pentru cele trei trasee pentru adulți: Crosul Hobby – 3 km, Crosul Popular – 8 km și Semimaraton – 26,4 km. Startul și sosirea sunt pe Câmpia Libertății, în funcție de lungimea traseului ales concurenții având de alergat pe străzile din Blaj, precum și pe dealurile din jur. La ora 11.00 va avea loc festivitatea de premiere pentru crosurile Hobby si Popular.

Cursele copiilor vor începe la ora 13.00 și se vor desfășura, ca anul trecut, pe traseele organizate în interiorul Câmpiei Libertății. Festivitatea de premiere pentru semimaraton și pentru cursele copiilor va avea loc după ora 14.00, acest moment fiind precedat de o tombolă a participanților.

Cei care nu s-au înscris la cursele adulților și copiilor și care doresc să contribuie cu bani pentru tinerii cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj sunt invitați pe Câmpia Libertății, acolo unde, pe tot parcursul zilei, se pot face donații. Pentru ei, și nu numai, organizatorii au pregătit ateliere de pictat pe față și pe sticlă.

Cei înscriși la „Crosul Speranței” Blaj pot ridica kiturile de concurs de la Serviciul de Ajutor Maltez, situat pe Bulevardul Republicii, nr 57, joi și vineri, între orele 16:00 – 20:00.  Doar alergătorii din afara Blajului vor putea să ridice kiturile de concurs în dimineața competiției, de la punctul special amenajat în zona Start/Sosire, de pe Câmpia Libertății, între orele 07:00 – 09:30.

„Crosul Speranței” Blaj este un eveniment organizat de Asociația Running & Cycling Club Blaj în colaborare cu Primăria Municipiului Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate