Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Curiosul George, pompierul Sam, frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg îi așteaptă pe copii în Piața Cetății, la Caravana MINIMAX

Publicat

afis-MinimaxZiua Campionilor Minimax se oprește, în 3 septembrie, la Alba Iulia, transformând Cetatea în cea mai atractivă și încărcată stație de joacă. Copiii se pot juca și își pot întâlni personajele preferate din desenele animate: Zorro, Patru prieteni și jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg. Fiecare participant va primi un permis de călătorie cu care va putea colecționa diverse ștampile, iar din oră în oră va participa la o tragere la sorți cu multe premii.

„Noi credem că fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel puțin o calitate care ne face să fim excepționali și nu e nevoie să avem puteri supra-naturale, ci este suficient să luptăm cu mult curaj, precum Zorro, să ne salvăm prietenii cu o vrajă bună precum Bibi, ori să acționăm cu multă vitejie, precum Pompierul Sam”, precizează reprezentanţii televiziunii Minimax.

În Piața  Cetății vor fi prezente și mascotele Minimax care vor împărți cadouri și vor avea multe surprize pentru toți copiii.

Ora de întâlnire este 13.00, iar  taloanele de tombolă vor fi distribuite în timpul evenimentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax