Connect with us
Publicitate

BLAJ

Sâmbătă: Două voleibaliste de la Volei Alba Blaj vor juca împotriva Cehiei, alături de Echipa României în Golden League

Publicat

Echipa Națională de Volei Feminin a României va juca sâmbătă, 3 iunie, împotriva Cehiei în etapa cu numărul 2 a European Golden League.

Din lotul Echipei Naționale fac parte și Andra Cojocaru și Raisa Ioan, voleibaliste ale Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj.

Sâmbătă începând cu ora 17:00 Echipa Națională de Volei Feminin a României va juca în Cehia un meci în cadrul etapei a 2-a a European Golden League.

Jucătoarele Blajului la Echipa Națională

În precedentul meci disputat de Echipa Națională, pierdut de acestea cu 1-3 în fața reprezentativei Slovaciei, Raisa Ioan a punctat de 4 ori pentru echipa noastră, în vreme ce Andra Cojocaru nu a fost utilizată deloc.

Probleme în cadrul lotului

Căpitanul reprezentativei României, Rodica Buterez (CSM Târgoviște), alături de Georgiana Popa (CSM Lugoj) au părăsit cantonamentul Echipei Naționale fiind accidentate.

„Probleme în lotul României. Accidentarea căpitanului Rodica Buterez s-a dovedit a fi mai gravă decât ne-am închipuit. Rodicăi i s-a recomandat o pauză totală de 5-6 săptămâni după accidentarea la mâna stângă și va rata astfel toate partidele din Golden League.

Și Georgiana Popa a trebuit să plece din cantonamentul echipei naționale și ea având probleme de sănătate mai vechi. Din păcate nici ea nu va mai putea juca în partidele cu Cehia și Slovacia. Le dorim multă sănătate și le așteptăm cât mai repede alături de celelalte fete, în tricoul României”, comunică Federația Română de Volei pe pagina de Facebook.

foto: colaj Instagram

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    vineri, 02.06.2023 at 10:04

    Câte jucătoare sunt românce ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax