Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Ecologizare pe Dealul Mamut. Voluntarii Lions Club Alba Iulia ”atacă” PET-urile care au ”cucerit” pădurea

Publicat

lions ecologizare

Voluntarii Lions Club Alba Iulia invită sâmbătă, 27 octombrie, timp de trei ore, toți cetățenii din municipiu la o plimbare pe Dealul Mamut. Dar nu orice fel de plimbare, ci una de ecologizare a zonei, urmând să fie adunate PET-urile ce au ”răsărit” prin pădure. Organizatorii asigură sacii de gunoi și mănușile, iar cei cu spirit civic sunt așteptați să vină cu voie bună.

Sâmbătă, 27 octombrie, Voluntarii Lions Club Alba Iulia pornesc într-o acțiune de ecologizare a pădurii de pe Dealul Mamut.

Voluntarii se întâlnesc la poarta mănăstirii Schit la ora 10.00, iar în funcție de numărul lor se vor împărți pe echipe de 2-3 persoane. „Înarmați” cu saci de gunoi și mănuși, vor ”ataca” PET-urile care au cucerit pădurea.

Destinația finală a plimbării va fi poienița din vârful Mamutului.

Sacii plini de PET-uri vor fi lăsaţi pe traseul de biciclete sau cât mai aproape de un drum accesibil auto. Ulterior vor fi colectați și transportați la zona picnic, de unde vor fi ridicați de firma de salubritate.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    miercuri, 24.10.2018 at 11:48

    de ce sa fie predat la polaris ? ca face banii pe peturi ! sa fie dus la reciclat de cei ce le aduna si de banii pusi pomii sau donati , nu sa faca banii o firma mafiota !

    eu personal nu arunc nici un pet il duc direct la colectare unde primesc o suma simbolica decat sa dau gratis la o firma mafiota si corupta ca primaria alba !

    • li

      vineri, 26.10.2018 at 11:30

      Si unde anume este acel punct de colectare? pentru PET-uri?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax