Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevi din Şugag participă la o acţiune de ecologizare pe Valea Sebeşului – Transalpina

Publicat

Sâmbătă, elevi din Şugag, alături de profesori şi părinţi participă la activităţi de ecologizare pe Valea Sebeşului, spre Transalpina. În aceeaşi zi, se inaugurează stâna ecologică din zona Vârfului Pătru.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Alba, în perioada 18-19 august 2012, are loc activitatea finală din cadrul proiectului interjudeţean „Voluntari pentru un turism ecologic în Munţii Parâng”, unde judeţul Alba este partener prin intermediul comunei Şugag şi al Instituţiei Prefectului  Alba.

Câteva zeci de elevi din Şugag, sub coordonarea cadrelor didactice şi a unor părinţi, participă la acest proiect de ecologizare, iar sâmbătă, 18 august, la ora 9.00, cu sprijinul Primăriei, vor începe ecologizarea Văii Sebeşului şi se vor întâlni cu grupele din alte judeţe, pentru a se deplasa la Oaşa. Aici va avea loc o masa rotundă cu tema „Voluntari pentru o cauză dreaptă”.

Tot sâmbătă, la ora 11.00, în comuna Săsciori, se inaugurează stâna ecologică Puru, la poalele Vârfului Patru. Prefectul judeţului Alba, Dan Coriolan Simedru, va participa la ambele evenimente.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax