Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă: Industria Galda de Jos primește vizita covăsnenilor de la Prima Brăduț, în meciul tur din barajul de promovare în Liga 3

Publicat

Industria Galda de Jos, campioana absolută a fotbalului județean, susține cel mai greu test al anului.

Sâmbătă de la ora 18:00 va avea loc meciul tur al barajului de promovare în Liga 3, dintre Industria Galda de Jos (campioană în Alba) și Prima Brăduț (campioană în Covasna).

Industria Galda de Jos are din nou șansa istorică de a reveni în fotbalul profesionist, după ce la finalul stagiunii 2020/2021 echipa a retrogradat în Liga 4, și a fost la un pas de desființare.

Industria a petrecut anterior nu mai puțin de 7 sezoane consecutive în Liga 3, după ce în 2014 promovau în urma unui meci de foc, câștigat la loviturile de departajare, în fața campioanei județului Timiș, CS Ghiroda.

O eventuală promovare a Industriei Galda în Liga 3 ar menține județul Alba în poziția de -cea mai bine reprezentată echipă la nivelul Seriei 9- cu 4 echipe, întrucât CS Ocna Mureș a retrogradat la finalul stagiunii precedente.

Semnalele venite din partea Federației Române de Fotbal indică faptul că șansele ca ocnamureșenii se fie din nou invitați în Liga 3 sunt aproape de zero.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax