Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă: Industria Galda întâlnește pe teren propriu Stăruința Zagon în grupele fazei regionale a Cupei României la fotbal

Publicat

Industria Galda de Jos este prima echipă de fotbal din județul Alba care dispută un meci oficial în sezonul 2023/2024, în faza regională a Cupei României.

În stagiunea 2022/2023 Industria Galda de Jos a fost de departe cea mai de succes echipă a fotbalului județean, câștigând atât Liga 4, cât și faza județeană a Cupei României.

Titlul de câștigătoare a fazei județene a Cupei României a propulsat-o pe Industria în faza regională a competiției, acolo unde în primă fază se va duela cu reprezentantele județelor Covasna și Sibiu.

Primul meci al formației pregătite de Doru Oancea va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul din Galda, în compania câștigătoarei Cupei României din județul Covasna, Stăruința Zagon.

Primul meci al Grupei B din Regiunea 3, dintre Stăruința Zagon și FC Avrig a avut loc în data de 12 iulie, și s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea oaspeților, FC Avrig.

Industria Galda și-a mai arătat superioritatea față de echipele din Covasna și în urmă cu trei săptămâni, atunci când la barajul de promovare în Liga 3, campioana din Alba a învins-o pe Prima Brăduț, cu scorul de 4-0 la general.

Așadar, Industria Galda de Jos pornește ca favorită în confruntarea de sâmbătă, iar în eventualitatea unei victorii a găldenilor, calificarea în următoarea etapă a fazei regionale a Cupei României se va decide în data de 19 iulie, la finalul meciului dintre FC Avrig și Industria Galda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax