Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Întâlnire cu fermierii din Munţii Apuseni la Abrud. Informaţii despre depunerea proiectelor europene. Iniţiativa aparţine Prefecturii Alba

Publicat

cj alba prefectura

Fermierii din zona Munţilor Apuseni au ocazia să primească mai multe informaţii cu privire la sesiunea de depunere de proiecte care va începe cu data de 20 mai, măsurile de finanţare şi condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru accesarea fondurilor europene.

Prefectul Gheorghe Feneşer se va întâlni sâmbătă, la Abrud, cu agricultorii şi primari ai localităţilor din zonă. La întâlnire vor participa şi reprezentanţi ai APDRP Alba, care vor prezenta strategia instituţiei în perioada 2014-2020 şi vor oferi detalii de specialitate celor prezenţi.

Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea fermierilor din zona Munţilor Apuseni, prefectul judeţului Alba a hotărât organizarea acestei întâlniri în sala multifuncţională a oraşului Abrud (amfiteatru), situată pe strada Detunata.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax