Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă: Întâlnirea tinerilor creştini din municipiul Alba Iulia. Te-Deum, prelegerea „Martiriul tânărului, azi” și ateliere de dezvoltare personală

Publicat

IMG_8714 Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia invită tinerii liceeni din Alba Iulia la Întâlnirea tinerilor creştini din municipiu. Acţiunea va avea loc sâmbătă, 13 mai, la Biserica Memorială ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia (pe zidurile cetății) şi va debuta de la ora 10.00 cu un Te-Deum şi un cuvânt de bun venit, urmând ca de la ora 10.30 tinerii să participe la prelegerea ”Martiriul tânărului, azi!” susținută de Părintele arhimandrit Rafael Corneanu de la Mănăstirea Cheile Cibului.

În continuarea prelegerii tinerii vor realiza grupe de lucru pentru ateliere de dezvoltare personală și în preambulul acestora vor interacționa, pentru o preliminară cunoaștere, la o pizza.

Atelierele de dezvoltare personală nu sunt altceva decât un proces de schimbare a propriei persoane în bine, pot face un om mai bun: începând cu mişcarea, relaţionarea, socializarea, dragostea, comunicarea, creativitatea şi orice alt domeniu ce atinge omul, ca fiinţă.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia, pentru anul 2017, şi se încadrează în preocupările permanente ale Bisericii Ortodoxe Române de educare religioasă a tineretului creştin ortodox, precum și în cele dedicate Anului omagial al sfintelor icoane, al iconarilor şi al pictorilor bisericeşti şi Anului comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax