Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Junior Bike Race, ediția a IV-a, la Ciugud. Competiţie pe bicicletă, pentru copii. PROGRAMUL

Publicat

250 de copii sunt așteptați sâmbătă, 9 iunie, la Ciugud, în cadrul competiției cicliste Junior Bike Race – ediția a IV-a. Aceștia își vor putea demonstra îndemânarea pe bicicletă în cadrul celor două trasee pregătite de organizatori. Prin această inițiativă se urmărește încurajarea copiilor de a petrece cât mai mult timp în aer liber, pe bicicletă, totodată punându-le la încercare abilitățile de pedalat.

Și în acest an, Asociația Bicheru Cycling a pregătit copiilor o nouă ediție din Junior Bike Race. Concursul se va desfășura pe data de 9 iunie 2018, pe terenul deja cunoscut din localitatea Ciugud.

Ca și la edițiile anterioare, cei mici vor avea la dispoziție două trasee, în funcție de vârstă.

Așadar, cei sub 9 ani vor fi înscriși în „Traseul Iepurașilor” și vor avea de pedalat 550m, cu o diferență de nivel de 5 metri.

Pe „Traseul Lupișorilor” vor pedala copiii de peste 9 ani, fiecare categorie parcurgând un alt număr de ture din traseul de 1100 m lungime și 15 m diferență de nivel. Lupișorii sunt deja cicliși cu experiență, așadar nu vor putea fi însoțiți pe traseu de către părinți, doar încurajați binențeles.

Program de desfășurare:

  • 8:00 – 9:00 Ridicare pachete de concurs înscriși online
  • 9:00 – 10:00 Înscrieri concurenți la fața locului. Ridicare pachete de concurs cronologic, în ordinea sosirii concurenților.
  • 10:00 – 10:30 Ședință tehnică cu toți participanții și însoțitorii
  • 10:30 Start categorie 3-4 ani fete/băieți
  • 10:50 Start categorie 5-6 ani fete/băieți
  • 11:20 Start categorie 7-8 ani fete/băieți
  • 12:00 Start categorie 9-10 ani fete/băieți
  • 12:45 Start categorie 11-12 ani fete/băieți
  • 13:40 Start categorie 13-14 ani fete/băieți
  • 14:45 Premiere

În funcție de numărul participanților și de condițiile meteorologice la data și locul concursului, programul prezentat poate fi modificat.

Prin această inițiativă se urmărește încurajarea copiilor de a petrece cât mai mult timp în aer liber, pe bicicletă, totodată punându-le la încercare abilitățile de pedalat. Îndemânarea pe bicicletă, crearea acelor instincte de coordonare dintre biciclist și bicicletă îl poate feri pe cel dintâi de multe situații neplăcute și neprevăzute întâlnite în timp ce se deplasează pe bicicletă.

Organizatorii evenimentului sunt „Bicheru Cycling”, în parteneriat cu Primăria Ciugud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax