Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ, la Alba Iulia: PNL îşi lansează candidaţii la alegerile locale 2016, în prezenţa liderilor Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. LISTA completă


Publicat

blaga gorghiuSâmbătă, la Alba Iulia vor ajunge liderii Partidului Naţional Liberal, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. Cei doi vor fi prezenţi la evenimentul de lansare a candidaţilor din judeţ pentru alegerile locale, sâmbătă, 9 aprilie, organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Evenimentul de lansare a candidaţilor la alegerile locale din iunie începe de la ora 13.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia şi va fi precedat de o conferinţă de presă, de la ora 11.00, la sediul PNL din municipiu.

Cei doi lideri vor face şi o vizită în Cetatea Alba Carolina.

PNL Alba şi-a stabilit lista celor 78 de candidaţi pentru funcţiile de primar din municipiile, oraşele şi comunele din judeţul Alba:

ALBA IULIA: Mircea Hava (actualul primar)

AIUD: Oana Badea

BLAJ: Gheorghe Valentin Rotar (actualul primar, candidat PNL)

CUGIR: Adrian Teban (actual primar)

SEBEŞ: Dorin Nistor

CÎMPENI: Dan Cristian Paşca

OCNA MUREŞ: Silviu Vinţeler (actual primar, candidat PNL)

TEIUŞ: Cosmin Giurgiu (actual viceprimar, candidat PNL)

ZLATNA: Silviu Ponoran (actualul primar)

ABRUD: Tiberiu Ioan Raţiu

BAIA de ARIEŞ: Traian Pandor

Albac: Petru Tiberiu Todea

Almaşu Mare: Aron Zaharie

Arieşeni: Gheorghe Pantea

Avram Iancu: Sandu Heler

Berghin: Vasile Bica

Bistra: Traian Gligor

Blandiana: Nicolae Gherman

Bucerdea Grânoasă: Ioan Aldea

Bucium: David Amariei

Câlnic: Ioan Oancea

Cenade: Ilie Neamţu

Cergău: Lenuţa Aldea

Ceru Băcăinți: Mircea Crişan

Cetatea de Baltă: Constantin Comandaru

Ciugud: Ioan Dreghiciu

Ciuruleasa: Ioan Mihalachi

Crăciunelu de Jos: Lenuţa Bubur

Cricău: Emil Lupşan

Cut: Soria Bâscă

Daia Română: Visarion Hăprian

Doştat: Livia Emilia Cîndea

Fărău: Gligor Barabaş

Galda de Jos: Romulus Raica

Gârbova: Ioan Nedela

Gârda de Sus: Marin Vîrciu

Hopârta: Augustin Popa

Horea: Corneliu Olar

Ighiu: Traian Rusu

Întregalde: Teodor Florea

Jidvei: Alin Trif

Livezile: Horaţiu Han

Lopadea Nouă: Marian Cătălin Indreiu

Lunca Mureșului: Daniel Negrea

Lupșa: Gheorghe Giurgiu

Meteș: Dan Opruţa

Mihalț: Flavius Breaz

Miraslău: Gigel Liviu Alexandru

Mogoș: Mircea Macavei

Noșlac: Dumitru Pop

Ocoliș: Alin Alexandru Jucan

Ohaba: Liliana Ştef

Pianu: Marin Petruşe

Poiana Vadului: Ilie Avram

Ponor: Petruţ Bujor

Poșaga: Ionel Bulgăr

Rădești: Alin Teodor Nicula

Rîmeț: Nicolae Tecşa

Rimetea: Robert Oancea

Roșia de Secaș: Vasile Nicolae Bogdan

Roșia Montană: Eugen Furdui

Sălciua: Vasile Lombrea

Săliștea: Aurel Emil Stănilă

Sâncel: Ilie Frățilă

Săsciori: Nicolae Florin Morar

Scărișoara: Cristian Costea

Sîntimbru: Ioan Iancu Popa

Sohodol: Sorin Constantin Corcheș

Șibot: Ilie Tomuş

Șona: Teodor Florin Mărginean

Șpring: Iulia Stănilă

Stremț: Corneliu Florea

Șugag: Constantin Jinar

Unirea: Gheorghe Alba

Vadu Moților: Nicolae Lazea

Valea Lungă: Vasile Pușcă

Vidra: Ioan Alexandru Resiga

Vințu de Jos: Petru Barbu

 

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci: În primele 6 luni ale anului, PNL a alocat investițiilor publice cea mai mare sumă din ultimii 10 ani

Publicat

racuci

Deputatul PNL Claudiu Răcuci este de părere că în numai câteva luni Guvernul PNL a reușit să schimbe modelul economic păgubos pus în aplicare de PSD, bazat pe stimulare masivă a importorilor, și este convins că susținerea puternică a investițiilor ne va aduce în perioada următoare mult așteptatele autostrăzi, spitale, școli și utilități pentru gospodării.

„Câtă vreme România a fost condusă de PSD, investițiile publice s-au prăbușit! Oare uităm așa de repede cum anul trecut majoritatea șantierelor băteau pasul pe loc, pentru că PSD a tăiat aproape toți banii de investiții. Uităm așa ușor că, din anul 2012, PSD nu a demarat în România niciun proiect major de investiții? Ei doar au mai tăiat câte o panglică la câte o investiție începută pe vremea Guvernului Boc! Degeaba au tot desenat cei din PSD autostrăzi imaginare, căi ferate, școli și spitale, dacă ei nu au alocat niciodată bani suficienți pentru construirea acestora. Din cauza subfinanțării investițiilor avem autostrăzi la care se lucrează de peste 5 ani, școli începute și neterminate de peste 3 ani și spitale doar pe hârtie.

Nu poți să nu te bucuri când vezi că, în ciuda situației economice extrem de dificile, Guvernul PNL a reușit un record în materie de investiții. 16,1 miliarde lei au fost cheltuiți pe investiții numai în primele 6 luni din 2020! Această sumă va crește puternic în acest an, având în vedere faptul că grosul facturilor pentru investiții se plătește pe final de an.

În numai câteva luni, Guvernul PNL a făcut posibil ca pe toate șantierele de autostrăzi să se lucreze, sute de școli fără toalete curate să primească zeci de milioane de lei pentru renovări, contractele pentru 3 spitale regionale să fie încheiate și să înceapă construcția efectivă și sute de proiecte pentru conectarea gospodăriilor la apă, canalizare și gaze naturale să primească la timp bani pentru execuție. Românii știu că investițiile înseamnă creștere economică solidă și de durată, locuri de muncă bine plătite și resurse la buget mai multe, din care Guvernul PNL va reuși să plătească pensii decente părinților noștri, alocații pentru copii și indemnizații pentru persoanele dezavantajate.

Oricât ar mai încerca propaganda mincinoasă a PSD să vândă iluzii, românii nu se lasă mințiți și știu că nu vom avea bunăstare reală fără muncă, fără infrastructură, fără școli renovate și spitale moderne. PNL construiește și modernizează România, în timp ce PSD are cu totul altă agendă, în care nu regăsește nicio problemă a cetățeanului român, ci doar interesele lor personale”, a transmis Claudiu Răcuci.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Subsolul unei hale din Aiud, inundat. Pompierii intervin pentru evacuarea apei

Publicat

Pompierii din Aiud intervin marți, în jurul orei 13.50, pentru evacuarea apei din subsolul unei hale de depozitare de la serele din Aiud. 

La fața locului se intervine cu o motopompă și o autospecială.

sursă foto: arhiva alba24.ro

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Ocna Mureș, după gratii pentru lovire și alte violențe. Cât vor sta la închisoare

Publicat

Penitenciarul Aiud

Doi tineri din orașul Ocna Mureș au ajuns după gratii, după ce instanța i-a condamnat la închisoare pentru lovire sau alte violențe. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 iulie 2020, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat și reținut pe un tânăr de 28 de ani, din Ocna Mureș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Aiud, la executarea unei pedepse privative de libertate de un an și două luni închisoare pentru lovire sau alte violențe.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

La data de 6 iulie 2020, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat și reținut pe un tânăr de 30 de ani, din Ocna Mureș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Aiud, la executarea unei pedepse privative de libertate de un an și două luni închisoare pentru lovire sau alte violențe.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

120 de elevi din 24 de județe și municipiul București, admiși în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

120 de elevi din 24 de județe și din municipiul București au fost admiși în acest an în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Din numărul total al candidaților admiși, 63 sunt fete, iar 57 băieți.

Candidații admiși provin din județele Alba (27), Hunedoara și Mureș (câte 10), Maramureș (9), Cluj (8), Argeș, Sălaj și Timiș (câte 6), Bistrița Năsăud (5), Vâlcea, Satu Mare și Sibiu (câte 4), Bihor, Brașov și municipiul București (câte 3), Covasna și Gorj (câte 2), Arad, Bacău, Caraș-Severin, Dâmbovița, Harghita, Iași, Olt și Vrancea (câte 1).

Vezi și REZULTATE finale ADMITERE 2020 la Colegiul Militar din Alba Iulia. LISTELE cu mediile de intrare în acest an

Elevii admiși în acest an în colegiul militar din Alba Iulia au avut medii de admitere cuprinse între 10 și 9,15.

La fete prima medie a fost 10, iar la băieți 9,99.

Media de admitere s-a calculat ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care a avut o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor V – VIII, care a avut o pondere de 20 % în calculul mediei de admitere.

Reprezentanții Colegiului „Mihai Viteazul” reamintesc că, în acest an, admiterea în colegiile naționale militare s-a desfășurat într-o singură etapă, prin repartizare computerizată, în ordinea strict descrescătoare a mediilor de admitere și în funcție de opțiunile exprimate în fișa de înscriere, în limita de locuri aprobate pentru aceste unități de învățământ.

Vezi și Colegiul Național Militar din Alba Iulia, singura instituție de profil din țară cu rată de promovare de 100% la Bacalaureat 2020

Fiecare candidat a completat opțiunile pentru colegiile naționale militare în care a dorit să urmeze studiile liceale, în ordinea preferințelor iar un candidat a putut avea cel puțin o opțiune și cel mult cinci.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate