Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Let`s Do It, România! Albaiulienii, invitați la o acțiune de ecologizare a albiei râului Mureș

Publicat

1234681_680630451958962_940695338_nPentru a cincea oară, românii vor ieși din nou la curățenie pe 24 septembrie. Primăria Alba Iulia este parte a acestui simbol de voluntariat răspândit la nivel național. Astfel, albaiulienii care se simt solidari cu cea mai mare manifestare de implicare civică în regim de voluntariat se pot alătura acțiunii participând la igienizarea albiei râului Mureș, în zona podului feroviar de la Partoș. Primăria va pune la dispoziția celor care doresc să ajungă în zonă un mijloc de transport, sâmbătă, 24 septembrie.

Plecarea se face din fața Primăriei Alba Iulia la ora 8:30. De altfel, intervalul cuprins între orele 8:00 și 9:00 este dedicat înregistrării și echipării voluntarilor, indiferent de felul în care ajung la punctul de întâlnire de la podul feroviar.

Între 9:00 și 14:00 se desfășoară acțiunea de ecologizare, iar între 14:00 și 17:00 sacii cu deșeuri vor fi transportați la bazele de stocare.

Cei care vor de pe acum să își afirme implicarea în cea mai mare acțiune de ecologizare din România, o pot face direct, prin intermediul aplicației „Let’s Do It, România!”, disponibilă pentru toate sistemele de operare specifice smartphone-urilor sau calculatoarelor.

„Dincolo de a fi un exercițiu util și agreabil, evenimentul este flagship-ul noțiunii de voluntariat în masă, în România. Nu știu cât reușește să schimbe sau să influențeze mentalități, dar sunt sigur că <natura> ar trebui să fie cel mai important declanșator și polarizator pentru toți cei care vor să dea o șansă viitorului. <Mâine> nu există, dacă nu îl ocrotim de azi. Voluntariatul a concentrat întotdeauna cele mai mari schimbări de atitudine față de o problemă reală. Instituțiile nu au fost niciodată un declanșator, ele doar s-au raliat și au ajutat”, a transmis viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ErOr89

    miercuri, 21.09.2016 at 17:37

    La curatenie ar trebui sa vie si primari si alesi ca ei fac cea mai mare mizerie si au cele mai mari salarii

  2. Betmen

    miercuri, 21.09.2016 at 17:44

    Platesc o gramada de taxe si pentru pungi, peturi si combustibil si banii din taxe merg la hotii, sa faca ei curatenie moca !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax