Connect with us
Publicitate

CUGIR

Sâmbătă: Lucrări complexe la conducta de alimentare cu apă potabilă a orașului Cugir. Este posibilă întreruperea furnizării

Publicat

SC Apa CTTA SA Alba – Sucursala Cugir anunță consumatorii că în data de 29 august, între orele 08:00 – 21:00, va efectua lucrări de înlocuire a unor vane la conducta de alimentare cu apă potabilă a orașului Cugir. 

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, ar putea fi afectate rezervele de apă existente în rezervoarele de acumulare iar în acest caz reprezentanții companiei vor fi nevoiți să întrerupă furnizarea apei potabile în orașul Cugir și localitățile comunei Șibot.

„La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere. 

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834501, în vederea intervenției”, au precizat reprezentanții Apa CTTA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RIKA 😉

    vineri, 28.08.2020 at 15:12

    Incompetenți în acțiune 😂
    Iarăși va fi rugină și nămol la robinete 😄 și prime mărite la sefii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax