Connect with us
Publicitate

BLAJ

Sâmbătă: Meci de foc, la Sala Polivalentă din Blaj. Volei Alba Blaj întâlnește pe Rapid București

Publicat

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18:00, Volei Alba Blaj primește vizita echipei Rapid București, în primul meci oficial de pe teren propriu din acest sezon. Meciul va avea loc la Sala Polivalentă Alba Blaj. 

„Dacă anul trecut am inaugurat Alba Blaj Arena cu Supercupa României, în acest sezon primul meci oficial la Blaj se va disputa între cea mai de succes echipă de volei din România ultimilor 15 ani, Volei Alba Blaj, câștigătoare a 7 titluri naționale, și Rapid București, care are în palmares 19 titluri naționale, a doua cea mai titrată echipă din România, după Dinamo București (21 titluri)!

Va fi o confruntare a orgoliilor, pentru că întâlnim echipa cu care ne-am luptat, cu succes, în ultimele două sezoane, pentru calificarea în finala campionatului, o formație care caută să-și regăsească strălucirea de altă dată!

Mă aștept, ca de obicei, la un regal sportiv în Alba Blaj Arena și sunt convins că Volei Alba Blaj ne va aduce multe bucurii în acest sezon, pentru că avem o echipă promițătoare, care deține toate atuurile să câștige campionatul și Cupa României și să se califice în fazele finale ale Cupei CEV!

Vă invit la sală, să ne încurajăm echipa și să facem cea mai frumoasă atmosferă de volei din România, în cea mai modernă sală de volei din România”, a scris primarul Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate