Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Monica Macovei vine la Alba Iulia. Va prezenta candidații partidului M10 din județul Alba pentru alegerile locale

Publicat

monica macovei Monica Macovei și secretarul general Eduard Wagner vor fi prezenți sâmbătă, de la ora ora 11.00, la Alba Iulia pentru a prezenta candidații actuali, precum și proiectele pe care le vor propune pentru municipiu. Alături de ei vor fi și reprezentanți ai altor filiale din țară.

„Zeci de “politicieni” din Alba sar în această perioadă dintr-o barcă în alta, în căutarea unui loc călduț sau a unei funcții.

M10 este un partid de tip grassroots, majoritatea membrilor neavând apartenență politică până în prezent.

Candidații au fost validați de comisii de integritate independente, deciziile lor fiind obligatorii pentru conducerea politică.

„Reforma clasei politice trebuie să se contureze și în Alba Iulia. Am început deja, cu un grup de tineri realizați profesional, onești, ce au voința de a-și pune ideile și puterea de muncă în folosul concetățenilor. Căutăm în permanență oameni capabili, care înțeleg că o administrație publică mai eficientă și mai puțin coruptă este un beneficiu pentru noi toți” au transmis reprezentanţii partidului M10.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate