Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Razii ale poliţiei, cu mascaţi în mai multe cluburi din Alba Iulia. Vezi cine a fost luat cu duba

Publicat

Polițiștii din cadrul IPJ Alba au desfăşurat razii în şapte localuri din Alba Iulia şi pe mai multe artere de circulaţie din municipiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceștia i-au legitimat pe tineri, iar ce mai „indisciplinaţi” și care nu au avut acte de identitate asupra lor au avut parte și de o plimbare la secție.

Distracțiile de noapte ale albaiulienilor au fost întrerupte de ”mascați”, care au oprit petrecerile pentru a legitima persoanele aflate în cluburile din Alba. Spre exemplu, în urma unei razii ce a avut loc în locaţia fostului bar „Fresh & Coffe”, unul dintre tineri a fost ”săltat” de polițiști, percheziționat și băgat în dubă.

Raziile au avut scopul de a reduce şi preveni infracționalitatea și a identifica persoanele date în urmărire generală sau locală, dar şi activităţile ilegale de comerţ.

În urma acestor acţiuni, 66 de persoane au fost conduse la Poliţia Municipiului Alba Iulia, dintre care 6 minori, care se aflau în diferite localuri.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„În data de 11.09.2011, între orele 01.00 şi 03.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat pe raza municipiului o acţiune ce a avut drept scop menţinerea liniştii şi siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

La această acţiune au participat 37 de poliţişti din cadrul efectivelor de investigaţii criminale, rutieră, ordine publică, intervenţie rapidă şi investigarea fraudelor şi 11 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 7 localuri de pe raza municipiului Alba Iulia şi au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.800 lei din care 5 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 2 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 1 la H.G. 870/2009 privind jocurile de noroc şi 6 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, a fost confiscată suma de 2.057 lei pentru încălcarea normelor legale privind actele de comerţ.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax