Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: „Olimpiada micilor albaiulieni” . Competiție de sport pentru preșcolarii de la cele 15 grădinițe din oraș

Publicat


UntitledAsociația „Micul Prinț” și Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 Alba Iulia, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba, vor organiza sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 10.00, la Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918”, cea de-a doua ediție a „Olimpiadei micilor albaiulieni”.

Evenimentul are ca scop verificarea deprinderilor de motricitate ale preșcolarilor din toate cele 15 grădinițe din învățământul de stat de pe raza municipiului Alba Iulia, fiecare unitate preșcolară urmând să participe cu câte 3 copii din fiecare grupă mare.

Competiția constă în desfășurarea a 8 probe, care verifică abilități sportive precum alergare, cățărare, mers în echilibru și târâș, dribling și aruncarea mingii la poartă, sărituri etc.

Preșcolarii vor fi recompensați pentru prestația lor cu premiile I, II sau III, premii constând în diplome, medalii și articole sportive, asigurate din fondurile proprii ale Asociației „Micul Prinț” Alba Iulia și cu sprijinul financiar din partea unor sponsori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax