Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Peste 300 de avocați prezenți la Alba Iulia pentru a celebra contribuția profesiei lor la Marea Unire

Publicat

Peste 300 de avocați din toată țara vor participa în weekend, la Alba Iulia la un simpozion pe tema contribuției avocaților la Marea Unire de la 1918, organizat de Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România. Pentru a celebra și marca evenimentul istoric, în cadrul simpozionului va fi lansată și o monografie a avocaților din Transilvania și Banat ce au contribuit la întregirea neamului românesc.

Pentru a celebra Centenarul Marii Uniri, Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România organizează la Alba Iulia, sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură a Studenților, Simpozionul “Contributia avocaților la realizarea Marii Uniri”, eveniment la care sunt așteptați peste 300 de avocați din toată țara.

Tot cu această ocazie va avea loc și lansarea lucrării monografice “Contribuția avocaților din Transilvania și Banat la realizarea Marii Uniri”.

Activitățile din cadrul simpozionului vor fi conduse de catre av. dr. Gheorghe Florea, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din Romania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate