Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă: Poezie, proză și ”open mic” la Cenaclul Art din Alba Iulia. Ediție de lecturi de poezie, coordonată de poetul Marcel Vișa

Publicat

Poezie, proză și ”open mic”, la Cenaclul Art din Alba Iulia. Este vorba despre o nouă ediție de lecturi de poezie și proză, ediție ce va avea loc sâmbătă, 14 septembrie 2024, de la ora 18.00. 

Evenimentul va avea loc la cafeneaua Art Cafe din Alba Iulia. Aflat într-un cadru verde și relaxant, acest eveniment promite să fie o întâlnire memorabilă pentru toți iubitorii de artă și literatură, transmit organizatorii într-un comunicat de presă. 

În această ediție specială, coordonată de poetul Marcel Vișa, publicul va putea participa la lecturi de poezie și proză, sesiuni de dialog cultural și microfon deschis.

Cenaclul Art, cunoscut pentru atmosfera sa caldă și primitoare, aduce împreună scriitori consacrați și talente emergente, oferindu-le spațiu pentru a împărtăși idei și creații.

Terasa Art Garden va fi scena perfectă pentru acest dialog creativ în aer liber, continuând tradiția evenimentelor trecute, care au atras figuri importante ale literaturii locale, cum a fost și prezența recentă a poetului Aurel Pantea.

Ediția de sâmbătă va include, de asemenea și alte improvizații artistice, făcând din această seară un veritabil spectacol cultural. Participarea este gratuită, au mai transmis organizatorii în comunicatul de presă.

sursă foto: Facebook, Cenaclul Art.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate