Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Reconstituirea traseului fotografului Marii Uniri, Samoilă Mârza între Alba Iulia și Galtiu. PROGRAM, REGULAMENT

Publicat


Sâmbătă 15 septembrie, Rotary Club Alba Iulia invită toți pasionații de pedalat prin natură și istorie să reconstituie alături de ei traseul parcus pe bicicletă de fotograful Marii Uniri, Samoilă Mâraza. Cei 28 de kilometri de la Alba Iulia până la Galtiu și retur vor fi parcurși pe drumuri publice pe care traficul nu va fi închis din acest motiv organizatorii recomandă ca participanții să aibă peste 14 ani iar minorii să fie însoțiți de către adulți.

Membrii Rotary Alba Iulia în data de 15 septembrie vom reconstitui traseul parcurs pe bicicletă de fotograful Marii Uniri, Samoilă Mârza, de la Alba Iulia la Galtiu și retur.

Evenimentul va începe la ora 10:00 în fața Catedralei Reîntregirii, urmând parcurgerea traseului de la Alba Iulia la Galțiu.

Ajunși în Galțiu participanții vor face o poză de grup folosind tehnică veche și modernă.

„Ne vom arăta astfel respectul după 100 de ani de la marele eveniment, pentru toate fotografiile făcute de acesta pe data de 1 decembrie 1918 la Alba Iulia.” transmit organizatorii.

Program eveniment:

10:00-10:15 Strângere participanți în fața Catedralei Reîntregirii
10:15-11:45 Parcurgere traseu Alba Iulia-Galtiu
11:45-12:30 Poza de grup în Galțiu la Statuia lui Samoila Marza folosind tehnica veche și modernă. Pauză. Hidratare (asigurată de organizatori).
12:30-14:00 Parcurgere traseu Galtiu-Alba Iulia

Regulament

1. Având în vedere ca deplasarea se va face pe drumuri publice pe care nu va fi oprit traficul se recomandat ca participanții sa aibă peste 14 ani. Minorii vor putea participa doar însoțiți de părinți care vor fi direct responsabili de siguranța minorului.
2. Participarea se face pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mentală, precum şi a stării tehnice a echipamentului fiecărui participant. Vor exista mașini care să preia participanții/bicicletele care din diverse motive nu pot continua traseul pe bicicletă.
3. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.
4. Purtarea unei căşti de protecţie este recomandată.
5. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Românii pierd opt luni din viață din cauza poluării. Care este media europeană

Publicat

Românii pierd opt luni din viață din cauza poluării, în condițiile în care media din Uniunea Europeană este de 5,7 luni. Românii, alături de maghiari și polonezi, sunt cei mai afectaţi dintre europeni de particulele nocive din aer. Calculul este făcut de oameni de ştiinţă din toată lumea, într-un raport care evaluează impactul schimbărilor climatice […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modernizarea clădirii vechi a Liceului de Arte din Alba Iulia. Primăria cumpără serviciile de proiectare și execuție a lucrării

Publicat

liceul de arte

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a clădirii vechi a Liceului de Arte ”Regina Maria”. Investiția este de peste 400.000 de lei. Este vorba despre clădirea în care funcționează acum clasele zero și I-IV, pe un teren de 742 mp. Vezi O clădire […]

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

Doi copii au suferit arsuri după ce un tub spray le-a explodat în față. Au intervenit echipaje SMURD din Blaj

Publicat

ambulanta

Doi copii au suferit arsuri sâmbătă seara, după ce un tub spray le-a explodat în față. Incidentul s-a petrecut în localitatea Veseuș, comuna Jidvei. Potrivit ISU Alba, la fața locului a intervenit echipaje SMURD de la Blaj. Cei doi copii, în vârstă de 8 ani, respectiv 10 ani, au suferit arsuri de gradul 1, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Cât au cheltuit românii pe internet, de Black Friday. Alba Iulia, pe locul 5 la comenzi online

Publicat

plati online

Românii au plătut aproape 200 de milioane de lei online de „Black Friday”, mai mult cu 26% față de anul trecut, potrivit datelor publicate sâmbătă, de către procesatorul de plăţi PayU România. În 15 noiembrie, s-au cumpărat produse cu plata online de 198,02 de milioane de lei, din care peste 22% dintre tranzacţii au fost […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate