Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Reconstituirea traseului fotografului Marii Uniri, Samoilă Mârza între Alba Iulia și Galtiu. PROGRAM, REGULAMENT

Publicat

Sâmbătă 15 septembrie, Rotary Club Alba Iulia invită toți pasionații de pedalat prin natură și istorie să reconstituie alături de ei traseul parcus pe bicicletă de fotograful Marii Uniri, Samoilă Mâraza. Cei 28 de kilometri de la Alba Iulia până la Galtiu și retur vor fi parcurși pe drumuri publice pe care traficul nu va fi închis din acest motiv organizatorii recomandă ca participanții să aibă peste 14 ani iar minorii să fie însoțiți de către adulți.

Membrii Rotary Alba Iulia în data de 15 septembrie vom reconstitui traseul parcurs pe bicicletă de fotograful Marii Uniri, Samoilă Mârza, de la Alba Iulia la Galtiu și retur.

Evenimentul va începe la ora 10:00 în fața Catedralei Reîntregirii, urmând parcurgerea traseului de la Alba Iulia la Galțiu.

Ajunși în Galțiu participanții vor face o poză de grup folosind tehnică veche și modernă.

„Ne vom arăta astfel respectul după 100 de ani de la marele eveniment, pentru toate fotografiile făcute de acesta pe data de 1 decembrie 1918 la Alba Iulia.” transmit organizatorii.

Program eveniment:

10:00-10:15 Strângere participanți în fața Catedralei Reîntregirii
10:15-11:45 Parcurgere traseu Alba Iulia-Galtiu
11:45-12:30 Poza de grup în Galțiu la Statuia lui Samoila Marza folosind tehnica veche și modernă. Pauză. Hidratare (asigurată de organizatori).
12:30-14:00 Parcurgere traseu Galtiu-Alba Iulia

Regulament

1. Având în vedere ca deplasarea se va face pe drumuri publice pe care nu va fi oprit traficul se recomandat ca participanții sa aibă peste 14 ani. Minorii vor putea participa doar însoțiți de părinți care vor fi direct responsabili de siguranța minorului.
2. Participarea se face pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mentală, precum şi a stării tehnice a echipamentului fiecărui participant. Vor exista mașini care să preia participanții/bicicletele care din diverse motive nu pot continua traseul pe bicicletă.
3. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.
4. Purtarea unei căşti de protecţie este recomandată.
5. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax