Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sâmbătă: Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, a XVI-a ediție, la Muzeul Național al Unirii

Publicat

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 12.00, se deschide Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, a XVI-a ediție, la Muzeul Național al Unirii.

Vor fi prezentate miniaturile modeliștilor din România, Anglia, Bulgaria, Italia, Serbia și Ungaria, multe premiate în concursurile interne și internaționale. Acestea vor fi structurate pe categorii și scări, dar și pe perioade istorice.

Sunt prezente și lucrările confecționate de copiii de la Clubul Copiilor Valea Jiului și de la Palatul Copiilor Sibiu, în cadrul cercurilor de modelism locale.

În cadrul Salonului va fi și o secțiune de fotografii dedicată Aniversării a 60 de ani de serviciu operativ în cadrul Forțelor Aeriene Române a avionului Mig 21.

Evenimentul este organizat de Asociația Modelism Alba (AMA – IPMS România), în parteneriat cu Cercul Militar Alba Iulia, Machete.ro, Aerohistoria și Aripi Argintii, în colaborare cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Vezi PROGRAM COMPLET 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională în Capitala UNIRII

Salonul va fi deschis până în 28 ianuarie 2023, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, în secțiunea Expoziții Temporare, de la etajul 2.

Evenimentul face parte din cadrul programului activităților Zilei Naționale a României de la Alba Iulia, la 104 ani de existență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax