Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Se deschide oficial sezonul de schi la Arena Platoş Păltiniş. Petrecere, concurs şi distracţie pe zăpadă

Publicat

JibbingComplexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide oficial un nou sezon de ski și snowboard în 3 decembrie. Ca în fiecare an, sezonul se deschide cu un legendar Get United Party la care sunt așteptați toți prietenii Arena Platoș Păltiniș, la un vin fiert sau o bere rece, dar și la un concurs de ski și snowboard jibbing. Invitați speciali din întreaga țară vin în weekendul Marii Uniri la Păltiniș pentru a sărbători deschiderea unui nou sezon ce se anunță mult mai reușit decât cel anterior.

Premergător deschiderii oficiale, pe 30 noiembrie este deschisă prima pârtie, pârtia Arena.

„Am început promițător noul sezon. Mulțumită temperaturilor scăzute am reușit să producem suficient de multă zăpadă cât să putem deschide pârtia Arena mai repede decât pronosticam, în condiții excelente pentru ski. Iar prognoza ne face să sperăm că la sfârșitul acestei săptămâni vom deschide și pârtia A”, spune Ioana Chitea, managerul Arena Platoș Păltiniș.

Instalațiile de transport pe cablu vor funcționa în acest sfârșit de săptămână între orele 10 și 16 miercuri și joi, 10 și 17 vineri și duminică, iar sâmbătă va funcționa și instalația de nocturnă, urmând să se schieze până la ora 21.30.

Setup jibParty-ul va începe sâmbătă la ora 20.00, în apreskiul complexului. La pupitru vor mixa pe rând DJ Jele, DJ DEX și DJ Undoo.

Ca de fiecare dată, Arena Platoș Păltiniș pune la dispoziție transport cu microbuzul pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la orele 18, 20, 22, la miezul nopții și la ora 2 și vor reveni la orele 19, 21, 23, 1 și 3. În cazul în care vor exista mai multe solicitări decât locurile prevăzute cursele se vor suplimenta. Locul în microbuz se obține doar prin rezervare, prin email la adresa skibus@arenaplatos.ro iar costul unei curse este de 15 lei. Stațiile din care poate fi luat microbuzul sunt: BRD Gara (Str. General Magheru), Parcare „Sala Thalia”, Parcare Hotel Ibis, Parcare Sala Transilvania (Terasa Play Off), Cimitir, Rășinari, Păltiniș (Arena Platoș).

Sezonul 2016-2017 se anunță unul extrem de spectaculos. Pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race și multe altele, anul acesta va avea loc în premieră și un concurs de ski-anduranță, concurs în care schiorii și snowboarderii își vor testa limitele timp de șase ore, în ture neîntrerupte pe pârtiile complexului. Mai multe detalii despre evenimentele sezonului găsiți pe www.arenaplatos.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax