Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Seară de teatru, de Ziua Națională a României, cu trupa Skepsis din Alba Iulia și Teatrul Mic din Chișinău. Vezi programul

Publicat

De Ziua Națională a României, iubitorii de teatru vor avea parte de două spectacole, puse în scenă de grupul albaiulian Skepsis și Teatrul Mic din Chișinău. Este vorba despre piesele Zoo Story (Poveste la Grădina Zoologică) și Oscar, ce vor fi puse în scenă sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 19.30, la Casa de Cultură a Studenților.

De la ora 19.30, Teatrul Mic (Chişinău) va prezenta în Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Studenţilor spectacolul Zoo Story (Poveste la Grădina Zoologică), de Edward Albee, o piesă inspirată din realitate, subiectul central fiind înstrăinarea şi incapacitatea omului modern de a comunica, în pofida multitudinii de mijloace media existente. Spectacolul va fi susţinut de Alexandru Rusu (Jerry) şi Dorin Gribincea (Peter), regia aparţinând lui Mihai Iorga.

De la ora 21.00, trupa de teatru Skepsis va oferi comedia Oscar, de Claude Magnier, un spectacol cu un comic spumos, cu un ritm susţinut, în care răsturnările de situaţie şi culorile personajelor captează imaginaţia publicului provocând la bună-dispoziţie – spectacolul va fi suţinut de Răzvan Cociobea (Charles), Eugenio (Christian), Viorel Cioflica (Bertrand Barnier), Andreea Adam (Germaine), Ludmila Cioflică (Colette), Olga Surd (Jacquelinne), Anca Suciu (Charlotte), Monica Jorj (Bernadette), Zoltan Zlaczki (Philippe Dubois), Daniel Muntean (Oscar), Bogdan Berar (şoferul), regia aparţinând lui Viorel Cioflică, sunetul lui Ovidiu Olea

Intrarea la spectacole este 5 Ron, biletele se găsesc la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de marţi, 26 noiembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. viorel cioflica

    marți, 26.11.2013 at 21:05

    Autorităţile locale şi judeţene, organizatorii Festivalului de România, au decis să bugeteze integral evenimentul Seara de Teatru inclus în programul Festivalului, aşadar intrarea la cele două spectacole de teatru susţinute la casa de Cultură a Studenţilor în data de 30.11.2013 va fi liberă, limitată doar de capacitatea sălii.
    Reamintim că Teatrul Mic, Chişinău, va juca spectacolul Zoo Story, de Edward Albee, în Sala Amfiteatru, cu o capacitate de max. 70 locuri, iar Grupul Skepsis va juca spectacolul Oscar, de Claude Magnier, în Sala Mare, cu o capacitate de 340 locuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax